We bieden (kleinere) organisaties een HR-afdeling, precies voor de onderdelen waar op dat moment behoefte aan is. Bij Collana ondersteunen en adviseren we je bij een tal van HR-onderwerpen. Van operationeel tot tactisch, van onboarding tot offboarding en alles daar tussenin.

Hoe het allemaal begon...

Het idee om Collana te starten ontstond in de zomer van 2021. Tijdens een vakantie in Italië waren we aan het nadenken over de komende jaren. We realiseerden ons dat we veel ervaring hebben opgedaan in het bouwen van HR-afdelingen en het neerzetten van een employee experience. Én naast onze vaste banen hadden we in de loop der jaren veel vrienden en kennissen geholpen met allerlei verschillende HR-vraagstukken. Zowel individuele medewerkers als bedrijven. Zo ontstond het idee om een bedrijf te starten waarmee we medewerkers en bedrijven helpen met een HR-afdeling op maat, on demand.

We geloven erin dat we er het beste voor je kunnen zijn als we een schakel creëren tussen onze organisatie en die van jou. Zodat we jouw organisatie en de medewerkers kennen en de HR-dienstverlening zo passend mogelijk kunnen neerzetten. Je schakelt ons in wanneer jij het nodig hebt. Een schakel dus, of in het Italiaans, Collana!