HR-advies abonnement – € 1.200

HR-advies, telefonisch of per email met een reactie binnen 36 uur (op werkdagen) voor maximaal 10 uur per jaar, naar eigen behoefte in te zetten.

HR-taken uitbesteden - € 125 per uur

De HR-taken doe je er als ondernemer tegenwoordig niet zomaar meer even bij. Het heeft de juiste aandacht en expertise nodig en dat vraagt om kennis van wetten en regels. We begrijpen heel goed dat niet elke ondernemer daar op zit te wachten en nemen dit werk graag uit handen! Hiermee bespaar je tijd, voorkom je onnodige kosten en weet je zeker dat het helemaal goed zit.

HR-projecten

Er zijn verschillende HR-projecten die we voor je kunnen verzorgen. Denk daarbij aan het opstellen van een personeelshandboek, verzuimbeleid, template arbeidsovereenkomst, het neerzetten van een performance managementcyclus, etc. Bij dit soort projecten kunnen we je natuurlijk ook helpen met de communicatie over het beleid, contact met de OR of personeelsvertegenwoordiging en presentaties aan de medewerkers. 

Voor HR-projecten spreken we van tevoren een vaste prijs af, op basis van de geschatte tijdsinvestering. Wel zo duidelijk!

De genoemde tarieven op deze pagina gelden per 1 januari 2024, exclusief BTW. Prijswijzigingen voorbehouden en algemene voorwaarden van toepassing.