Collana breidt uit!

De komende weken worden er twee Collana-baby's geboren. Terwijl wij even de tijd nemen om ons voor te bereiden op onze gezinsuitbreidingen en daarna te genieten van onze baby’s, gaat Collana gelukkig gewoon door!

Lees meer »

Zomer

De zomer laat zich gelukkig nog even af en toe zien in Nederland! Tegelijkertijd loopt de zomervakantie zo langzaam aan al op zijn einde en keert iedereen weer terug naar het werk.

Lees meer »

De eerste 9 maanden

9 maanden onderweg en 9 Collana-klanten rijker! Gisteren hadden we een succesvolle Collana-dag en daarmee een top afsluiting van Collana maand 9.

Lees meer »

Vakantie

Chef Angelique had gelukkig mijn vakantie goed gekeurd dus werkte ik (Sofie) de afgelopen 1,5 week vanuit het (meestal) zonnige Italie.

Lees meer »

Beoordelen… of evalueren?

Als werkgever bepaal je tijdens een werving & selectie procedure wie het best geschikt is voor de openstaande vacature en op basis daarvan neem je iemand in dienst. Bij een goede procedure mag je er als werkgever dus op vertrouwen dat je iemand hebt aangenomen die capabel is om de rol te vervullen. Waarom zou je iemand dan jaarlijks (of soms wel vaker) opnieuw willen beoordelen? Je wil toch eigenlijk een signaal afgeven dat je uitgaat van vertrouwen en dat de betreffende medewerker geschikt is voor de rol?

Lees meer »

Collana bestaat een half jaar!

Collana bestaat een half jaar! De clichés volgen elkaar op in dit berichtje maar wat is het snel gegaan en wat we (Angelique en Sofie) trots. Op 1 oktober 2022 zijn we los gegaan en de afgelopen 6 maanden hebben we hard gewerkt voor allerlei opdrachten en opdrachtgevers.

Lees meer »