Collana bestaat een half jaar!

Gepubliceerd op 1 april 2023 om 13:58

Collana bestaat een half jaar! De clichés volgen elkaar op in dit berichtje maar wat is het snel gegaan en wat we (Angelique en Sofie) trots. Op 1 oktober 2022 zijn we los gegaan en de afgelopen 6 maanden hebben we hard gewerkt voor allerlei opdrachten en opdrachtgevers.

We hebben nu 7 (!) klanten waar we allemaal grote en soms ook meerdere kleinere opdrachten voor uitvoeren. Onze klanten zijn onder andere kleinere ondernemers zonder HR maar ook grotere bedrijven met HR. Ze richten zich op juridische dienstverlening, de autobranche, software, taal, evenementen en branding. En wij reden de afgelopen maanden van Almere naar Amersfoort en van Zaltbommel naar Amsterdam.

We werkten aan personeelshandboeken, ook voor andere Europese landen, aan performance management, ontslag, disfunctioneren en verzuim. Super super super leuk om te doen waar we goed in zijn, om te doen waar we energie uit halen en om goed samen te werken met interessante bedrijven en mensen. We zijn benieuwd waar Collana over een half jaar staat!

Ben of ken jij een ondernemer die hulp nodig heeft bij HR-werkzaamheden? Kijk dan op onze website www.collana.nl en neem contact op 😊
#collana #collanahr #HR #HRadvies #jubileum #allesvieren

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.