Bij Collana focussen we ons op 

PEOPLE

We kunnen hier een lang verhaal houden over waarom medewerkers het belangrijkste onderdeel zijn van je organisatie. Want dat is uiteraard waar we in geloven. Zonder medewerkers geen organisatie, en zonder medewerkers die betrokken zijn (engagement) en in staat worden hun werk goed te doen (enablement) geen succesvollle organisatie. 

 

Maar deze (kleffe) quotes zeggen precies hoe het is.

 

"You don't build a business, you build people, and the people build the business." Zig Ziglar

 

"Train people well enough so they can leave. Treat them well enough so they don't want to.~ Sir Richard Branson

 

"I am convinced that nothing we do is more important than hiring and developing people. At the end of the day, you bet on people, not on strategies.~ Lawrence Bossidy

 

" Great vision without great people is irrelevant." ~ Jim Collins

 

BUSINESS

We geloven erin dat we er het beste voor je kunnen zijn als we een schakel creëren tussen onze organisatie en die van jou. Zodat we jouw organisatie en de medewerkers kennen en de HR-dienstverlening zo passend mogelijk kunnen neerzetten. Je schakelt ons in wanneer jij het nodig hebt.

 

We snappen dat:

  • HR niet jouw vak is 
  • Je het te druk hebt met allerlei andere zaken 
  • HR nou eenmaal niet is waarom je een eigen onderneming bent begonnen
  • Je alles rondom de medewerkers wel graag goed geregeld wilt hebben
  • Je wel wat hulp kan gebruiken
  • Je graag een partner wil die het voor je regelt en jouw bedrijf kent 

HR

Een duidelijke HR strategie zorgt voor focus, is afgestemd op de bedrijfsstrategie en draagt bij aan de doelstellingen. We geloven er natuurlijk in dat je alleen een succesvolle organisatie kunt leiden als je goed voor je collega's zorgt.

Een HR strategie draagt daarmee bij aan een optimale employee experience om betrokkenheid en tevredenheid te verhogen. Met duidelijke verwachtingen, afspraken en kaders helpen daarbij. Gecombineerd met flexibilteit op de juiste momenten natuurlijk. 

Daarbij is het belangrijk dat wat je hebt, doet en zegt aansluit op elkaar en op die HR strategie. En dat je daar vervolgens open en transparant over communiceert.

    Geloof jij hier ook in, zoek je iemand die het voor je regelt en heb je een leuke vrijdagmiddagborrel waar wij ook mogen komen?

    Dan regelen wij de pauzeprosecco.