Vakantie

Gepubliceerd op 10 mei 2023 om 13:53

Chef Angelique had gelukkig mijn vakantie goed gekeurd dus werkte ik (Sofie) de afgelopen 1,5 week vanuit het (meestal) zonnige Italie.

Helemaal prima om tijdens mijn vakantie af en toe mijn laptop te pakken en, tussen het zwemmen en ijsjes eten door, aan Collana te werken. Die flexibiliteit is echt super fijn! Extra leuk met zo’n Collana week als deze week! We hadden 7 maanden geleden nooit gedacht dat het zo goed zou gaan en dat er alweer allerlei successen te vieren zijn!

We gingen een samenwerking aan met klant 8! We gaan voor die klant alle HR werkzaamheden uit handen nemen, waaronder de HR administratie. Extra leuk dat we naast klant 8 ook nog in gesprek gingen met klant 9! Hopelijk kunnen we ook snel voor hen aan de slag. En om het mooi af te sluiten heeft Collana nu 300 volgers op LinkedIn!

Ben of ken jij een ondernemer die hulp nodig heeft bij HR, ben jij onze tiende klant?! Kijk dan op onze website www.collana.nl en neem contact op 😊#Collana #CollanaHR #CollanaItalia #HR #HRAdvies

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.