Zomer

Gepubliceerd op 18 augustus 2023 om 13:51

De zomer laat zich gelukkig nog even af en toe zien in Nederland! Tegelijkertijd loopt de zomervakantie zo langzaam aan al op zijn einde en keert iedereen weer terug naar het werk.

Werknemers nemen tijdens de zomer doorgaans het moment om hun ambities te evalueren. Werkgevers nemen het strategisch plan van 2023 weer onder de loep en staan in de startblokken om alle zeilen bij te zetten om de doelstellingen van het jaar te halen. Kortom, er komt weer beweging in de zaak!

Ook wij bij Collana evalueren de eerste helft van het jaar en bespreken waar we ons de rest van het jaar op willen focussen. Daarover later meer 😉
We hebben deze zomer zeker niet stil gezeten en leuke opdrachten voor onze klanten uitgevoerd. We hebben Censo ondersteund in het optimaliseren van HR-processen en hun vakantie-afwezigheid waargenomen. Voor HOFMANS LETSELSCHADE zijn we bezig met een mooi project over de jaarlijkse evaluatiecyclus en doorlopend adviseren en ondersteunen we met veel plezier Art of Dance.

En een beetje out-of-the-box voor Collana, maar ook hebben we de laatste hand gelegd aan de website van Fouke Jansen als taaladviesbureau voor NT2, laaggeletterdheid en Nederlands in het mbo. Kijk vooral even op www.taaleneducatie.nl!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.